Onze mensen

Iedere sorteerder heeft door leeftijd, achtergrond 
en nationaliteit een andere kijk op kleding

 
De mensen die bij Gebotex in de sortering werken zijn het gezicht van ons bedrijf en bepalen met hun vaak jarenlange kennis en ervaring de kwaliteit van onze sortering. 

Afhankelijk van de drukte werken er gemiddeld de 80 en 90 medewerkers bij Gebotex. Het grootste gedeelte van onze mensen is werkzaam in de sortering waar zij na een inwerkperiode in de voorsortering een gemiddelde productie draaien van 2.850 kilo per persoon per dag. 

De sortering en expeditie wordt aangestuurd door een team van meewerkend voormannen die op hun beurt weer onder de hoede van het management zijn.  Gebotex is een platte organisatie met korte communicatielijnen. Er wordt gestreefd naar een hoge mate van efficiency waarbij alle medewerkers zoveel mogelijk een directe bijdrage leveren aan het productieproces. 

Het textiel wordt beoordeeld op het materiaal en de staat waarin het verkeert maar ook modieuze aspecten spelen een belangrijke rol. Ervaring leert dat over het algemeen dames een betere kijk op kleding, kwaliteit en mode hebben waardoor de sorteerafdelingen grotendeels door dames bemand worden. 

Daarnaast heeft iedere sorteer(st)der door leeftijd, achtergrond en nationaliteit een andere kijk op deze aspecten. Dit zorgt ervoor dat de bij Gebotex gesorteerde producten altijd uniek zijn.

Product Categorieën

Afhankelijk van de drukte werken er gemiddeld de 80 en 90 medewerkers bij Gebotex. Het grootste gedeelte van onze mensen is werkzaam in de sortering waar zij na een inwerkperiode een gemiddelde productie draaien van 2.700 kilo per persoon per dag.